El Reposo del Arte

Een actieve vakantie in Spanje

In Archidona,

Andalucia, Spanje

 

El Reposo del Arte s.l.

Apartado postal 83,

29300 Archidona

info@elreposodelarte.com

0034 620369077

Nederlands

De lokatie

 

van beginners tot gevorderden

 

 

Volg de links voor meer informatie over:

 

 

Cursussen het hele jaar door?

 

Wie is mijn lerares?

 

Wat zeggen voormalige cursisten?

 

Materiaal meenemen?

 

Hoe ziet het atelier eruit?

 

De lokatie?

 

Wat is in de prijs inbegrepen?

 

Hoe boeken?

 

Vluchten?

 

Welk hotel?

 

 

 

Doelbewust is voor Andalucia gekozen omdat deze Spaanse regio zich karakteriseert door de prachtige historische versierkunst en de overweldigende natuur, waardoor U zich kunt laten inspireren.

El Reposo del Arte ligt bij Archidona, in het midden van Andalucia.

Vanuit Archidona vallen de grote monumentale steden makkelijk te bereiken: Córdoba , Granada, Sevilla, Málaga liggen binnen een straal van maximaal 90 autominuten.

En dichterbij: Antequera, Iznajar (met stuwmeer), Fuente de Piedra, het gebergte El Torcal binnen maximaal 40 autominuten.

Archidona zelf is ook de moeite waard, met haar prachtige achthoekige Plaza Ochavada (een achthoekig marktplein; maar een van de drie die Spanje rijk is), kleine straatjes en pleintjes, barokke kerken en helemaal bovenop de berg een kleine kerk met moskeedeel en de resten van de muren van een arabische vesting.

           

Buiten de lesuren om kunt U genieten van de relaxte sfeer van het Spanje van de echte Spanjaarden in een aangenaam klimaat.

Wezenlijk is, dat wij onze kennis en ervaring aan U kunnen overbrengen, en dat gebeurt niet in een drukke omgeving, noch binnen een te groot gezelschap. De persoonlijke aandacht blijft gewaarborgd. In overleg geven we zelfs individueel les.

De door ons geselecteerde locaties zijn erop gericht dat U zich werkelijk kunt ontplooien en na een week huiswaarts kunt keren vol inspiratie en basiservaring. Een mooie start voor uw nieuwe hobby; creatief bezig zijn met doek en kwast of potlood en papier!

Mede afhankelijk van de groep, die maximaal uit 10 actieve participanten bestaat, doen wij er alles aan om ook buiten de lesuren om met de groep te "onthaasten" en te genieten van de Spaanse "mañana" -mentaliteit.

Geniet ook van de spectaculaire zonsondergangen en de sterrenhemel. Nog niet nauwelijks geplaagd door lichtvervuiling, ziet U een ongelooflijk aantal sterren.

Terug naar voorpagina

 

 

 

Wij beginnen altijd met een “intake-sessie”  van een uur, op de eerste dag.

Dit is om in te schatten op welk niveau U zit, en om de lessen daarop aan te laten sluiten, en van daaraf verder te werken naar een bevredigende ontwikkeling van uw talenten.

 

Ook totale beginners!

 

U zult versteld staan van de sprongen die U maakt in één week tijd.

 

 

De cursusprijs bedraagt Euro 400,-- voor een week les.

Lessen van maandag tot en met vrijdag. Eventueel nog zaterdagmorgen.

Iedere dag van 10.00 u. tot 14.00 u. (met een koffiepauze)

Lunch en siesta op eigen gelegenheid

Daarna van 17.00 u. tot 20.00 u.: atelier open om werk van de ochtend af te maken, of een nieuw lesthema aan te snijden. (met koffie of theepauze)

Dit hangt af van uw zin en energie; U kunt de namiddag ook gebruiken om de regio te verkennen.

Hoe boeken? Volg de link voor meer informatie.

De spaanse dagindeling betekent dat restaurants s´avonds om 20.00 u open gaan, en tot diep in de nacht serveren.